Select Page
  • El concert està previst per a les 19,30 h de la vesprada, al saló d’actes de la Casa de la Marquesa i les entrades poden adquirir-se en la pròpia Casa de Cultura, al preu de 6 euros.  

Gandia, 26 d’abril de 2021.-  Aquest dijous, a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, tindrà lloc un nou concert del cicle Jazzdijous, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, en el qual actuarà el quintet del contrabaixista italià Ales Cesarini, acompanyat del cantant Payoh Soul Rebel. 

Ales Cesarini ha desenvolupat una llarga i solvent carrera musical vinculada a estils de diversa procedència com el jazz, el reggae, la música africana o l’electrònica. 

En el seu concert del #Jazzdijous presentarà el seu últim treball discogràfic titulat  Dandelion, una mirada a les diverses formes d’entendre la música, sense cap tipus de prejudicis, des de la seua experiència en disciplines com les músiques del món, en el sentit més ampli del concepte, amb matisos jazzístics. Prova d’aquesta visió oberta és la presència de la magnífica veu i el discurs del cantant Payoh Soul Rebel, com a fil conductor d’aquest especial treball, on apareix també el gust per la música impressionista del pianista francès Baptiste Bailly i la fusió de world music i de ritmes mossàrabs del percussionista gandià David Gadea. 

El concert està previst per a les 19,30 h de la vesprada, al saló d’actes de la Casa de la Marquesa i les entrades poden adquirir-se en la pròpia Casa de Cultura, al preu de 6 euros.