Select Page

  • L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, junt alguns dels màxims representants del món teatral a la ciutat, ha promocionat la reobertura d’aquest sector amb aquest vídeo emocionant.  
  • És el segon vídeo que es presenta dins de la reactivació cultural a la ciutat per a donar suport a les diverses arts després del que va protagonitzar la dansa i hi haurà un tercer en 2-3 mesos per a una altra disciplina. 
  • Nahuel González: “El teatre és una vacuna davant aquesta fatiga pandèmica que de forma tan dura ens fa viure emocionalment aquests dies. Anar al teatre significa poder envair-nos i reflexionar amb totes les mesures de seguretat garantides”.
  • Ruth Palonés: “El millor que podem fer pel teatre és gaudir d’ell, anar i aprofitar ara que està obert i passar-ho bé que és el que a tots ens fa falta en moments com aquests”.
  • Isabel Cogollos: “Estem molt contentes de la resposta que està tenint el públic i esperem que la gent de Gandia continue entusiasmada amb el teatre i les arts escèniques”.
  • Joan Fuster: “L’Ajuntament de Gandia torna a dignificar el Teatre Serrano amb una programació molt important, però, sobretot, amb el fet que la gent vaja a un espai còmode, segur i preparat”.
  • El vídeo està elaborat per Jordi Estevan i Julián López.

Gandia, 11 de març de 2021.- Gandia aposta per la reactivació cultural i ho torna a demostrar després de la reobertura del espais culturals que l’Ajuntament de Gandia va anunciar la darrera setmana. Així, el regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat pel director del Teatre Serrano de Gandia, Joan Fuster, la directora de l’Escola del Teatre, Ruth Palonés, i la gerent del Teatre Raval, Isabel Cogollos, ha presentat aquest matí en roda de premsa el segon vídeo promocional de “Cultura Viva” per tal de donar suport a la reobertura del teatre, una proposta consensuada de manera unànime al Consell de Reactivació Cultural de Gandia. 

Després de gaudir de l’estrena de l’audiovisual, González ha destacat que “d’ací 2 o 3 mesos s’estrenarà un nou vídeo de suport a una nova disciplina artística, ja que Gandia és pluricultural” i ha reivindicat la importància del teatre a una ciutat que es caracteritza per ser “una capital cultural i referent en espais teatrals”. “Ara que la situació és més favorable i que la pròxima setmana reobrim el Teatre Serrano, presentem aquest vídeo on la ciutadania puga entendre’l com una crida per anar al teatre, que els nostres espais culturals són segurs i per a donar suport a aquesta disciplina artística tant important en aquests moments”. 

En aquest sentit, el regidor de Cultura ha afegit que “el teatre també és una vacuna davant aquesta fatiga pandèmica que de forma tan dura ens fa viure emocionalment aquests dies. Anar al teatre significa poder envair-nos i reflexionar amb totes les mesures de seguretat garantides”.

D’altra banda, González ha agraït els companys i les companyes que han participat en la realització del vídeo “malgrat les dificultats”, a la gent que fa possible el món del teatre tant als espais públics com privats i a la ciutadania de Gandia que “es volca en el teatre cada vegada que obrim”.

Per la seua banda, Palonés ha mostrat la seua alegria davant aquest pas endavant de la cultura a una ciutat amb “tradició teatral absoluta” i ha convidat a tota la gent a gaudir d’aquest art: “El millor que podem fer pel teatre és gaudir d’ell, anar i aprofitar ara que està obert i passar-ho bé que és el que a totes ens fa falta en moments com aquests”. 

En la seua intervenció, Cogollos ha manifestat la seua satisfacció amb l’increment del públic al Teatre Raval després d’una disminució d’assistència durant el tancament perimetral: “Hem vist com la gent ha respost i hem tingut que penjar el cartell de <<exhaurides entrades>>, estem molt contentes de la resposta que està tenint el públic i esperem que la gent de Gandia continue entusiasmada amb el teatre i les arts escèniques”.

Finalment, Fuster ha posat en valorat l’esforç que està fent l’Ajuntament de Gandia, a través del Teatre Serrano, de “tornar a dignificar l’espai amb una programació molt important, però, sobretot, amb el fet que la gent vaja a un espai còmode, segur i preparat”. A més, ha anunciat que el Teatre Serrano reprèn l’estrena de l’espectacle “Waterloo” (d’Albena Teatre) el dijous 18 de març a les 19 h que estava programada a desembre i que no es va poder portar endavant a causa de les restriccions.

El vídeo està elaborat per Jordi Estevan i Julián López.