Select Page

Demà divendres, al jardí de la Casa de Cultura està previst l’inici d’una nova edició del Festival Polisònic, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia. 

La primera de les actuacions del Polisònic estarà a càrrec del cantautor brasiler Leo Minax. Amb nou discos al mercat, Minax és un experimentat músic i compositor que combina la riquesa rítmica amb lletres suggerents i poètiques. La seua trajectòria està vinculada a grans noms de la música brasilera, com ara Toninho Horta o Arnaldo Antunes, entre altres. Així també, ha composat cançons per a músics com Jorge Drexler, Ana Belén o Pedro Guerra. 

A més del propi Leo Minax a la guitarra, la banda la completen el contrabaixista Ales Cesarini i els saforencs David Gadea a les percussions i Vicent Huma a la guitarra.

Aquesta 31a edició del festival Polisònic està marcada pels efectes del Covid-19, per la qual cosa s’han establert totes les mesures sanitàries aplicades als espectacles públics, amb una reducció considerable de l’aforament del jardí. No obstant aquestes restriccions, Nahuel González, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gandia ha declarat que “és important que l’ajuntament aposte per la cultura segura, com una demostració de que les activitats culturals poden seguir celebrant-se gràcies a que tenim un públic respectuós i conscienciat amb la situació actual”.     

Aquest primer concert està previst per a les 22.30 hores. Les entrades es poden adquirir a la Casa de Cultura, al preu de 10 euros, amb reducció per a les persones amb Carnet Jove o de Pensionista, tot i que des de l’organització del festival s’informa que queden molt poques entrades disponibles.