Select Page

  • Tots els dimecres des de l’1 de juliol fins al 16 de setembre, en el marc incorporable del Pati d’Armes del Palau Ducal dels Borja de Gandia. A les 22 h.

  • Com a conseqüència de la Covid-19 es garanteixen les mesures de seguretat. L’aforament aproximat serà de 100 persones. El preu de l’entrada serà de 5 € (hamaca) i 3 € (cadira). I es podran comprar a la taquilla del Palau, 30 minuts abans de la sessió de cinema.

  • L’activitat, organitzada pel de departament de Cultura, amb la col·laboració del Palau Ducal dels Borja, manté les mateixes línies bàsiques d’altres anys: cinema internacional de qualitat, en versió original subtitulada. Enguany, s’hi accentua l’aposta pels films d’acció, comèdies, suspens…

  • Nahuel González, regidor de Cultura: “El Palaudiovisual és una aposta ja consolidada dins la programació cultural de la ciutat, que compleix amb totes les mesures de seguretat perquè qualsevol persona que vinga a gaudir del bon cinema puga fer-ho amb la màxima tranquil·litat possible”.

Gandia, a 26 de juny de 2020.- El regidor de Cultura, Nahuel González, acompanyat de la directora del Palau Ducal dels Borja de Gandia, Balbina Sendra i del programador cultural del Cine Pot, Joan Fuster, han presentat el cartell de la programació d’una nova edició del Palaudiovisual-Cine Pot d’estiu, que tindrà lloc tots els dimecres d’estiu, des de l’1 de juliol fins al 16 de setembre en el marc incomparable del Pati d’Armes del Palau Ducal dels Borja. S’allarga fins a setembre la programació i s’hi introdueixen mesures de seguretat com a conseqüència de la Covid-19, com ara l’aforament limitat a aproximadament 100 persones. 

És una de les activitats que enriqueixen el calendari nocturn del Palau, perquè no només atrauen visitants, sinó espectadors de Gandia i la comarca. Per tant, agrair-li a l’Ajuntament i a Nahuel González que un any més es puga materialitzar la col·laboració del Palau en el Cine Pot d’estiu. Una iniciativa clau per a la cultura i per al turisme de la ciutat”, ha destacat Sendra.

Per la seua banda, González ha recordat que el Palaudiovisual “és una aposta ja consolidada dins la programació cultural de la ciutat, que compleix amb totes les mesures de seguretat perquè qualsevol persona que vinga a gaudir del bon cinema puga fer-ho amb la màxima tranquil·litat possible”.

L’activitat, organitzada pel de departament de Cultura, amb la col·laboració del Palau Ducal dels Borja, “manté les mateixes línies bàsiques d’altres anys: cinema internacional de qualitat, en versió original subtitulada. Enguany, s’hi accentua l’aposta pels films d’acció, comèdia, suspens…”, ha indicat Fuster.

El cartell de la programació és del dissenyador local Vicent Faus.