Select Page
  • D’una banda, destaquen les obres “Família Normal”, de l’Horta Teatre i l’estrena oficial a Gandia de “Waterloo”, d’Albena Teatre, els divendres 4 i 18 de desembre, respectivament.
  • Nadal Teatral inclou 4 representacions per a tota la família, del 26 al 29 de desembre: “Horta”, de l’Horta Teatre; “El viaje de Ulises”, de Teatro Gorakada; “Aúreo”, de UPArte; i el clàssic “Alicia en el país de las maravillas”, de Irún Teatro.  
  • Les entrades ja estan a la venda a la Casa de Cultura i a instantiket.es
  • La gran majoria de les companyies són valencianes, el que demostra l’aposta i el suport del Teatre Serrano per les nostres arts escèniques. 
  • Nahuel González: “Cal destacar la fidelitat del públic; la ciutadania de Gandia i la Safor, tot i la situació sanitària, és conscient que tenim un teatre segur, amb totes les mesures establertes per les autoritats sanitàries. Fins ara pràcticament hem esgotat entrades en diverses obres, el que demostra que la gent vol anar al teatre i que l’aposta del govern local per un teatre públic de qualitat és efectiva”.

Gandia, a 3 de desembre de 2020.- El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del director del Teatre Serrano, Joan Fuster, ha presentat la programació de desembre, que inclou el “Nadal Teatral”.

“En primer lloc, cal destacar la fidelitat del públic; la ciutadania de Gandia i la Safor, tot i la situació sanitària, és conscient que tenim un teatre segur, amb totes les mesures establertes per les autoritats sanitàries. Pràcticament hem esgotat entrades en diverses obres, el que demostra que la gent vol anar al teatre i que l’aposta del govern local per un teatre públic de qualitat és efectiva”, ha assegurat González.   

Així, del mes de desembre destaquen dues obres; d’una banda, “Família Normal”, de l’Horta Teatre, demà divendres 4 de desembre, a les 20.30 h. “Cal posar en valor que la companyia només està formada per actrius i que part de l’equip tècnic també són dones, demostrant com en el sector cultural les dones estan cada vegada més empoderades”. 

I el divendres 18 de desembre, a les 20.30 h, es representa “Waterloo”, d’Albena Teatre, “una de les grans referents valencianes, amb vint-i-cinc obres, que fa l’estrena oficial de l’espectacle a la nostra ciutat. Està escrita per Pasqual Alapont i Carles Alberola i interpretada per aquest darrer, el que ja és una garantia d’èxit i de qualitat”. 

D’altra banda, el Nadal Teatral, una aposta per apropar el teatre a tota la família, inclou 4 representacions, del 26 al 29 de desembre: “Horta”, de l’Horta Teatre; “El viaje de Ulises”, de Teatro Gorakada; “Aúreo”, de UPArte; i el clàssic “Alicia en el país de las maravillas”, de Irún Teatro.  

Les entrades ja estan a la venda a la Casa de Cultura i a instantiket.es

Per la seua banda, Fuster ha destacat la qualitat de les obres programades i el fet que tant, les dues obres de desembre, com la meitat de les del “Nadal Teatral ”siguen de companyies valencianes, demostrant l’aposta del Serrano per les arts escèniques valencianes”. 

Programació desembre

FAMÍLIA NORMAL (L’Horta Teatre) 

Divendres 4 desembre; 20.30 h

L’Horta Teatre presenta “Família normal”, la qual està creada, dirigida i interpretada per dones i l’equip és quasi íntegrament format per dones. Enguany, a més, és potser més important que mai promoure el talent femení, recordant en aquesta nova normalitat que el teatre, la música, la dansa, la pintura… segueixen ací i formen part de la nostra vida.

SINOPSI: 

En Família normal tres dones s’enfronten al seu passat però també al seu futur a través dels objectes i dels records que habiten la casa familiar, la casa on s’han criat, una casa de poble, gran i difícil de mantindre. Vendre o no vendre l’únic patrimoni que els queda de l’herència és el fil conductor d’aquesta comèdia amb regust agredolç on uns personatges excessius i, sovint, insegurs, protagonitzen situacions imprevisibles, hilarants i alhora tendres

WATERLOO (Albena Teatre)

Divendres 18 desembre; 20.30 h

ALBENA TEATRE estrenen espectacle a Gandia. Encara que l’espectacle començarà la gira a partir del 2 de gener 2021, la companyia farà l’estrena al Teatre Serrano de Gandia.

Es tracta de l’obra WATERLOO un monòleg escrit per Pasqual Alapont i Carles Alberola i interpretada pel propi Carles Alberola.

És l’espectacle nº 25 que produeix la companyia. 

Una obra amb l´humor com a element bàsic i imprescindible per narrar la història d’una família “normal” des del punt de vista de Carles, un xiquet de 10 anys amb el món per descobrir i amb eixe contrast entre la percepció de felicitat que de vegades vivim a la infantessa i la dura realitat de la vida que a sovint està més a prop del que creiem.

La foto d’aquell diumenge de paella a l’abril de 1974 serà el fil conductor de la narració. L’instant congelat per sempre, testimoni de la innocència i felicitat d’un moment a partir del qual, sense cap avís, es precipitarà tota una sèrie d’esdeveniments que ens faran baixar a la crua realitat i veure la cara menys amable de la vida. Però tot sempre des del somriure.

Nadal Teatral

HORTA (L’Horta Teatre)

26 desembre. 18 i 19.30 hores

(l’espectacle es realitzarà a l’escenari amb un aforament de 40 persones)

Horta és un espectacle que recupera els valors arrelats a la terra i als costums valencians més genuïns i ancestrals, tot contemporitzant-los i adaptant-los als interessos i els coneixements dels més menuts

EL VIAJE DE ULISES (Teatro Gorakada)

27 desembre. 19 hores

Els deus grecs vivien al cim de l’Olimp i governàven sobre els éssers humans influint sobre aquests amb la seua protecció o amb el seu abandonament. Alguns homes s’atreviren a desafiar els seus capricis i foren victimes de la seua ira, com en el cas d’Ulises

AÚREO (UpArte)

28 desembre. 19 hores

Áureo és bellesa, harmonia i plasticitat i, a la vegada, risc, tensió i impacte. Acrobàcies d’un alt nivell tècnic s’executen en un espai en el qual les relacions entre objecte i persones fóren calculades amb precisió i argument. Res no és arbitrari.

Alicia en el país de las maravillas (Irún Teatro)

29 desembre. 19 hores

Una revisió del conte clàssic en el qual, els personatges de carn i os es barregen amb les títelles de diferents tamanys i la màgia del teatre negre, convidant-te a submergir-te en un món on la fantasia és la protagonista.

YOLO (Compañía Lucas Escobedo i Teatre Escalante-Centre d’Arts Escèniques)

30 desembre. 19 hores

YOLO és un cant a la vida a través del circ. YOLO és un crit de lluita que

naix d’allò més profund per a inundar l’escenari i omplir el pati de butaques d’il·lusió.