Select Page

El Teatre Serrano acull l’obra dramatúrgica ‘Puertas Abiertas’: una reflexió sobre la por, la violència i els prejudicis

  • Està protagonitzada per Cayetana Guillén Cuervo, una de les actrius referents del teatre i la televisió, i tindrà lloc dissabte a les 19h. Així ho ha anunciat el regidor de Cultura i el director del Teatre Serrano.
  • Nahuel González, regidor delegat de Cultura: “L’Ajuntament de Gandia treballa per a mantenir la programació de qualitat als nostres espais culturals. Continuem programant teatre amateur, professional, cinema social, i, en definitiva, fent cultura segura”.
  • Joan Fuster, tècnic i director del Teatre Serrano: “’Puertas Abiertas’ tracta una temàtica de plena actualitat com són els atemptats que van succeir a París i que produeixen tota una reflexió al voltant d’aquells esdeveniments”.
  • Les entrades es poden comprar a la Casa de la Marquesa o a través de:   entradas.instantticket.es/culturagandia

Gandia, 04 d’abril de 2021.- El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat pel tècnic de l’àrea i director del Teatre Serrano, Joan Fuster, hacomparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació a la façana del teatre municipal per a presentar ‘Puertas Abiertas’, una coproducció protagonitzada per Cayetana Guillén Cuervo, una de les actrius principals a l’escena espanyola, que planteja una reflexió sobre un dels grans conflictes del món actual com són la por, la violència i els prejudicis. L’actuació tindrà lloc el pròxim dissabte 8 de maig al Teatre Serrano a les 19h. 

Així, González ha destacat el gran potencial d’una funció que es convertirà en “una de les que més repercussió tindrà al llarg de l’any al Teatre Serrano” i ha incidit en la gran tasca que fa l’Ajuntament de Gandia per “mantenir la programació de qualitat als nostres espais culturals. Continuen programant teatre amateur, professional, estem fent cinema social, i, en definitiva, continuem fent cultura segura”.

D’altra banda, el responsable de Cultura ha aprofitat per tal d’avançar que el principal contenidor municipal de Gandia acollirà el pròxim 11 de juny ‘Animals de sèquia’, “una obra molt esperada” de l’Institut Valencià de Cultura que combina dansa i música valenciana amb més de 30 artistes a l’escenari: “Estem intentat portar teatre de primer nivell a la nostra ciutat i en eixe sentit esperem que la ciutadania ho gaudisca i ho passe bé en temps difícils on la cultura és més que necessària”. 

En aquest sentit, l’edil ha volgut agrair “als treballadors i les treballadores del teatre i a les companyies per l’esforç titànic que fan per a poder treballar en època de pandèmia”, i també a la ciutadania per “l’acceptació i l’acollida de la programació cultural al Teatre Serrano, fet que demostra que la gent confia en l’aposta de l’Ajuntament de Gandia per la cultura segura”.

Finalment, Fuster ha incidit en el gran nivell de la producció “Puertas Abiertas”, perquè “tracta una temàtica de plena actualitat com són els atemptats que van succeir a París i que produeixen tota una reflexió al voltant d’aquells esdeveniments”. Pel que fa a l’avanç de l’obra ‘Animal de sèquia’, el tècnic de Cultura ha afegit que “ens agraden els reptes difícils, ja que hem aconseguit portar al Serrano una superproducció molt espectacular en imatge i estètica, encapçalada per la coreògrafa valenciana Sol Picó i dirigida per Jesús Salvador (‘Chapi’), que trasllada al públic l’evolució de la cultura popular valenciana contemporània”. 

Per a gaudir de ‘Puertas Abiertas’ es poden comprar les entrades presencialment a la Casa de la Marquesa de Gandia o a través de la pàgina web entradas.instantticket.es/culturagandia