Select Page
Nosotros, los de entonces 16. JunyJuny. 2022 00:00 - 31. JuliolJul.. 2022 00:00Plaça de les Escoles Pies, 7, Gandia, Espanya

Arts plàstiques i visuals

Fa vint-i-cinc anys vaig començar un projecte que pretenia rendir un xicotet homenatge a unes certes persones del món de la cultura, pintors, escultors, escriptors, que havien format part del meu cercle familiar i social i dels quals volia tindre una imatge, un record, perquè entenia que aquesta era una crònica fotogràfica que en aquell moment no s'estava fent. Creia llavors que valia la pena preservar la imatge d'aquelles persones que a la meua ciutat estaven fent una tasca, silenciosa, tenaç, i poques vegades reconeguda en favor de la cultura, l'educació i al servei de la societat de la qual havien de ser exemple.

Conforme avançava el projecte, m'agradava la idea que aquest col·lectiu que s'anava formant, de natural generós i altruista s'identificava així mateix com un "nosaltres", i que el pas del temps, alhora que generava absències entre ells, permetia també noves incorporacions fruit d'una societat culturalment viva i en progrés.

D'ací la suma d'aquests 60 retrats, un breu i incomplet paisatge de persones, de gent que generosament han posat davant de la meua càmera fotogràfica, alguns sense saber molt bé per què, uns altres, sorpresos de meréixer-ho, però sense els quals es fa molt difícil entendre com som, com hem arribat fins ací, i que podem esperar del futur.

El " entonces" del títol, tret d'uns versos de Neruda, com a metàfora del pas del temps ens convida a reflexionar sobre el que vam ser i sobre el present que hem construït.

De dimarts a dissabte de 10.30 a 14h i de 17.00 a 19h 

Diumenges i festius  de 18 a 20h 

  • Cultura Gandia
    Organitzador de: Nosotros, los de entonces
    Departament de Cultura de l'Ajuntament de Gandia

Ubicació

Sala Coll Alas, Plaça de les Escoles Pies, 7, Gandia, Espanya

Adreça

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Comentaris

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org