Select Page
  • 8 bandes i grups musicals nous actuaran als jardins de la Casa de la Cultura des del 23 de juliol fins al 14 d’agost amb diversos estils com el jazz, el blues, el flamenc, la música brasilera, el soul o vessants d’arrel mediterrània. I amb una presència notable d’artistes femenines. 
  • Nahuel González, regidor delegat de Cultura: “Gandia aposta per la música, per les bandes i pels grups nacionals i internacionals, cultura necessària tant emocional com econòmicament en aquests temps”. 
  • Eudald González, director de la Casa de la Marquesa i programador cultural de l’Ajuntament: “Aquesta edició recupera els 8 concerts tradicionals del Polisònic amb nous artistes que oferiran ritmes molt diversos i estils divertits”.
  • Les entrades es poden comprar a partir de demà a les taquilles de la Casa de la Marquesa o a la web instanticket.es per 10 € (8 amb Carnet Jove i/o Pensionista).

Gandia, 29 de juny de 2021.- El regidor de Cultura, Nahuel González, acompanyat del director de la Casa de la Marquesa i programador cultural de l’Ajuntament de Gandia, Eudald González, ha assistit aquest matí als jardins de la Casa de la Marquesa per a presentar la programació de la nova edició del Festival Polisònic, un esdeveniment musical de referència local, nacional i internacional que tindrà lloc des del 23 de juliol fins al 14 d’agost a aquest espai amb totes les mesures de seguretat. 

En paraules de l’edil, el cartell del “festival més important a nivell cultural per a Gandia i més esperat per la ciutadania” inclou una presència notable d’artistes femenines i dóna continuïtat als ‘Marquesa Concerts Volum I’, que va finalitzar el darrer dissabte amb molt d’èxit. En aquesta línia, ha volgut agrair la programació cultural que ha tingut la nostra ciutat durant aquests 2 anys complicats de pandèmia que han demostrat que “Gandia és un referent en matèria de programació musical perquè hem aconseguit organitzar concerts en moments molt difícils i sempre de forma segura”.

D’altra banda, el responsable de Cultura ha destacat que la ciutadania gandiana “ha respost molt bé, convertint Gandia en una ciutat que aposta per la música, per les bandes i pels grups nacionals i internacionals”. Així, ha assegurat que la Casa de la Culturaestarà plena de música, que és una eina cultural “necessària tant emocional com econòmicament en aquests temps, ja que les actuacions començaran a les 22.30 hores (obertura de portes a les 21:30 h.) per a afavorir el model de turisme cultural actual i dinamitzar els sectors econòmics de la ciutat que són els més castigats per la crisis sanitària”. 

Per la seua part, Eudald González ha posat en valor la tornada d’aquest festival que “l’any passat es va programar d’una manera precària, amb un aforament molt reduït i una manca de vocació internacional” per la impossibilitat de portar bandes musicals d’altres països, un aspecte que a aquesta edició es recupera amb l’actuació de 3 agrupacions estrangeres i amb una tornada dels 8 concerts tradicionals del Polisònic amb nous artistes que oferiran “ritmes molt diversos i estils divertits com el jazz, el blues, el flamenc, la música brasilera, el soul o vessants d’arrel mediterrània”.

Per concloure, el director de la Casa de la Marquesa ha agraït el suport de la Conselleria de Cultura i a la Diputació de Valencia per organitzar concerts d’aquestes dimensions i detallat que l’aforament provisional serà de 250 places (es confirmarà el 1 de juliol amb la modificació de les normes sanitàries) i el preu d’entrada per actuació, que es podrà adquirir a partir de demà a la Casa de la Marquesa (11 h a 13.30 h – 18 h a 20.30 h) o a través de la web municipal instanticket.es, serà de 10 euros (8 € amb Carnet Jove i/o Pensionista).

La programació dels concerts és la següent: 

Cartel_Polisonic_Gandia_2021