Select Page

L’Ajuntament de Gandia no programarà esdeveniments culturals a pesar que amb la Fase I es permeten actes i espectacles culturals de menys de 30 persones en llocs tancats (amb 1/3 d’aforament) i actes i espectacles culturals a l’aire lliure de menys de 200 persones (sempre que siga assegut i mantenint la distància necessària). Apel·lant a la responsabilitat, el govern de la ciutat considera que és molt precipitat programar actes i espectables culturals oberts al públic. El regidor de Cultura, Nahuel González, apel·la a la responsabilitat: “Pensem que cal ser prudents i responsables. Tenim mecanismes com el projecte #CulturaACasa per a poder programar i per això apel·lem a la responsabilitat i analitzarem, fase a fase, si obrir o no i si fer activitats en el Teatre Serrano o la Casa de Cultura. En aquesta primera fase considerem que cal prioritzar al sector privat com l’hostaleria i el comerç”.

Així, el departament de Cultura aposta per evolucionar en la programació del projecte #CulturaACasa i no es programaran espectacles amb públic durant el mes de maig. Durant aquest mes continuarà el projecte, ja consolidat, #CulturaACasa amb concerts i representacions artístiques en directe que tindran lloc en els espais culturals públics, encara que a porta tancada. Seran difosos a través de les nostres xarxes socials, apel·lant, com assenyala González, a la responsabilitat:

Així doncs, aquesta nova “fase” del projecte #CulturaACasa començarà la pròxima setmana. Durant aquesta setmana es continuaran desenvolupant tallers, concerts i representacions a través de les xarxes socials de @culturagandia i @gandiacultura, com estàvem fent fins al moment:

El dimarts 12, el fotògraf Pere Huerta revisarà en “Fotografia Confinada” conceptes essencials: retrat, formes bàsiques i composició, a les 19 hores en directe en Facebook on resoldrà dubtes dels participants del taller.

El dimecres 13 arriba “Dimecres a escena” amb Marlén López i Abraham Sanjaime i l’obra “L’Atur”, també a les 19hores en directe en Facebook.

“Cuinem amb tu” arriba puntual el dijous amb Empar Rodríguez, que aquesta setmana, també en directe des del nostre Facebook, elabora “Coques de dacsa amb gamba i ceba”

El divendres 15 coneixerem una nova tècnica artística de la mà de Lorena Gorrita en “Taller Veinart”: tècnica de batik per a majors i xiquets.

 El dissabte 16, a les 19 hores (com totes les activitats de CulturaACasa), tindrà lloc el Vermut Musical amb l’actuació del grup De Melmak, amb Elena Grau i Alfredo Cortell. L’actuació tindrà lloc en directe en el nostre Facebook i Instagram.

 Finalment, el Diumenge 17 arriba la programació dirigida a públic infantil amb “Diumenge infantil” i “Contes de Dracs” a càrrec de Susana Juan.