Select Page

. La ciutadania de Gandia podrà gaudir de 20 pel·lícules diferents durant els mesos de juliol i agost que es reproduiran sempre a les 22 hores a diferents barris de la ciutat i de la platja. Com anys anteriors, s’hi pot portar aliments no peribles per al menjador popular del col·lectiu Ca Saforaui.  

. Nahuel González: “El veïnat de Gandia gaudirà de films de primer nivell amb totes les mesures de seguretat i amb l’objectiu social de donar suport als companys i a les companyes de Ca Saforaui”.

. Juanjo Giner, assessor de l’àrea de Polítiques amb la Ciutadania: ”La majoria de les reproduccions estan protagonitzades per dones, un gest a la lluita feminista que hem de reivindicar”. 

Gandia, 15 de juliol de 2021.- El regidor de Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, junt amb l’assessor del departament, Juanjo Giner, ha presentat aquest matí davant l’Ajuntament de Gandia la programació del projecte ‘Cinema Solidari d’estiu’ que enguany inclou 20 pel·lícules diferents i diverses que es projectaran a les 22 hores a múltiples barris de la ciutat durant els mesos de juliol i agost. Es tracta d’una iniciativa impulsada per aquestes àrees amb la que també es pretén donar suport a la tasca que realitza el menjador popular Ca Saforaui de la nostra ciutat. 

Es tracta d’un projecte consolidat i de proximitat que es posa en marxa un any més amb la intenció d’apropar-se a totes les famílies treballadores que tinguen dificultats per a anar al cinema que fem a la platja”, ha destacat González, qui ha assegurat que la cultura a Gandia és segura i que “el veïnat de Gandia gaudirà de pel·lícules de primer nivell amb totes les mesures de seguretat davant de la pandèmia i amb l’objectiu social de donar suport al menajdor popular dels companys i de les companyes del col·lectiu Ca Saforaui”, que està realitzant “una gran tasca social” al barri de Plaça El·líptica i al que l’Ajuntament vol donar suport a través de l’entrega d’aliments (no periobles) que els espectadors i les espectadores que acudisquen a gaudir de les pel·lícules puguen donar de manera solidària.   

D’altra banda, el responsable de Cultura ha anunciat que aquesta edició del ‘Cinema solidari d’estiu’ arriba a la barriada dels Marenys i inclou un homenatge especial a l’Any Berlanga amb la projecció de diversos films clàssics del cineasta, diferents dels que es projecten a la platja i que tenen una gran importància per a tot el territori valencià. 

Per la seua banda, Giner ha explicat que aquets circuit de cinema de barri inclou 20 pel·lícules diferents amb diversos gèneres audiovisuals (infantil comèdia, drama…) i ha remarcat que “la majoria de les reproduccions estan protagonitzades per dones, un gest a la lluita feminista que hem de reivindicar”.