Select Page

La música en directe torna al carrer de forma segura amb les actuacions dels grups locals Invers i Fukushima, aquest dissabte, 22 de maig, a les 19 h i 20 h, respectivament, a la plaça de la Marina del Grau. Entrada gratuïta. 

Cultura als barris

Gandia, 19 de maig de 2021.- El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del membre fundador del grup gandià Fukushima, Pipe, ha anunciat aquest matí que l’Ajuntament reprèn el programa municipal #CulturaAlsBarris, amb música en directe. Així, aquest dissabte 22 de maig, a la plaça de la Marina del Grau, hi actuaran els grups locals Invers (19 h) i Fukushima (20 h). 

«Tornem apostant pels concerts al carrer, en aquests moments on la cultura és tan necessària i important. I ho fem a la plaça de la Marina, un espai molt reivindicat per a la realització d’activitats culturals. A més, de forma gratuïta i segura». González ha destacat l’aposta pels grups de Gandia que, com en el cas de Fukushima, són dels més importants de la ciutat amb una destacada trajectòria en el rock i el metal i un compromís solidari. «Pràcticament tots els grups de la borsa d’artistes locals han tingut ja una actuació. Cal apostar per la música en directe i els nostres grups». 

Per la seua banda, Pipe ha fet «una crida a la gent perquè no tinga por a tornar a gaudir de les actuacions en directe».