Select Page

La Casa de Cultura de Gandia reprèn l’activitat musical al juny amb ‘Marquesa Concerts Volum I’ i amb totes les mesures de seguretat anti-Covid  

. Els grups musicals Smpoking Souls, Amparo Sánchez i Toreros Muertos amenitzaran al públic assitent els dies 12, 19 i 26 d ejny, respectivament, amb estils i ritmes musicals molt variats.

. Nahuel González, regidor delegat de Cultura: “La cultura segueix viva a Gandia. La música en directe torna a l’espai cultural més emblemàtic de Gandia en una època on la programació de concerts està tenint molt d’èxit perquè la ciutadania necessita cultura”.

. Eudald González, director de la Casa de la Marquesa: “Els tres grups del ‘Marquesa Concerts’ presenten disc, cosa habitual perquè han estat pausats més d’un any, i actuaran en condicions per primera vegada a Gandia”.

Gandia, 17 de maig de 2021.- El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del director de la Casa de la Marquesa i responsable de concerts i esdeveniments musicals a Gandia, Eudald González, ha assistit aquest matí al Jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós per a presentar el ‘Marquesa Concerts Volum I’ programat per al mes de juny, un itinerari musical que retorna amb tres actuacions musicals que amenitzaran el públic a la nostra ciutat amb totes les mesures de seguretat anti-Covid. 

Sobre l’anunci d’aquests primers concerts que es desenvoluparan en un context de nova normalitat, González ha destacat que “la cultura segueix viva a Gandia. La música en directe torna a l’espai cultural més emblemàtic de Gandia en una època on la programació de concerts està tenint molt d’èxit perquè la ciutadania necessita cultura”. Pel que fa a les agrupacions que actuaran al ‘Marquesa Concerts’, ha puntualitzat que algunes d’elles estaven programades per a l’estiu passat però es van tindre que ajornar a causa de la pandèmia.

D’altra banda, el responsable de Cultura ha matitzat que l’hora dels concerts, una més tard de l’habitual, “és idònia per a gaudir de la música en directe a l’estiu i, a més, dóna marge a l’hostaleria per a dinamitzar l’activitat al centre de Gandia eixos dies”. Així mateix, l’escenari habilitat al Jardí de la Casa de la Marquesa “també servirà d’espai per a acollir altres esdeveniments musicals que s’anunciaran pròximament, com per exemple el Polisònic o la Universitat d’estiu”, ha avançat. 

Per últim, l’edil ha volgut agrair “al Govern municipal i a totes les agrupacions polítiques l’aposta per la cultura i per la música en directe, així com el suport a un sector cultural molt afectat per la crisis econòmica derivada de la pandèmia”. 

Per la seua part, el responsable dels concerts a la nostra ciutat ha afegit que els tres grups del ‘Marquesa Concerts’ “presenten disc, cosa habitual perquè han estat pausats més d’un any, i actuaran en condicions per primera vegada a Gandia”. 

Finalment, Eudald González també ha agraït “l’actitud de l’Ajuntament de Gandia pel treball positiu que han realitzat per a intentar programar esdeveniments, cosa que servirà de referència per a altres consistoris”.

L’aforament dels concerts es limitarà a 250 persones que gaudiran dels espectacles assegudes i respectant les mesures de seguretat com l’ús obligatori de mascareta i distància social. El protocol no permet menjar ni beure durant els esdeveniments (excepte aigua). Per al consum s’habilitarà una zona de restauració en la part de darrere del recinte. Des de l’organització es recomana assistir abans de l’inici de cada concert per a evitar aglomeracions (l’obertura de portes serà a les 19:30 h).   

La programació d’actuacions dels ‘Marquesa Concerts Volum I’ per al mes de juny és la següent:

  • Dissabte 12 a les 20:30 h: Smoking Souls, composada per Carles Caselles (guitarra i veu), Pau Camps (guitarra), Josep Bolufer Bolu (bateria), Miquel Àlvarez (baix), és una de les bandes referents del rock valencià i de l’escena estatal. Amb el seu últim treball, Translúcid, reflexteixen l’amor, els diners, la corrupció o l’amistat amb un llenguatge compromés.
  • Dissabte 19 a les 20:30 h: Espectacle acústic Hermana y cantaora de la fundadora de Amparanoia, Amparo Sánchez, una de les referents femenines del panorama nacional i de la música festiva i combativa, qui, a base de ritmes i melodies de guitarres, ofereix una confluència de veu i ritmes llatins i flamencs, fusionant blues i bolero, rumba i ranxera.
  • Dissabte 26 a les 20:30 h: L’agrupació Toreros Muertos , composada per Pablo Carbonell (veu i guitarrista), Many Moure (baix i cors), Fernando Polaino (guitarra i cors)  i Antonio Iglesias (bateria i cors), un grup conegut com un dels últims representants de lal part més punk de la Movida Madrileña. 

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada per 15 € (12 amb Carnet Jove/pensionista) a la web instanticket.es/culturagandia o de manera presencial a la Casa De la Marquesa.