Select Page

  • La mostra del fotoperiodista Ricardo Martín reuneix 80 retrats que han marcat la història espanyola de l’últim mig segle: escriptors, polítics, artistes, actrius, filòsofs, músics… 
  • Es podrà visitar fins el 26 de gener a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Gandia. i forma part de l’acord de col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament de Gandia.

Gandia, 10 de desembre 2021.- ‘Les cares del temps’, la mostra de fotografies del fotoperiodista Ricardo Martín (Granada, 1953) ja es pot visitar a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura de Gandia.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, el regidor de Cultura, Nahuel González, la catedràtica emèrita de la UV i ex directora de la UEG, Isabel Morant, junt al propi autor de les obres, Ricardo Martín, van ser els encarregats d’inaugurar la mostra a la qual també hi va assistir la directora del Centre de Gandia de la Universitat de València, Carme Melo.

La mostra, coordinada per Lluís Romero, reuneix  80 retrats que han marcat la història espanyola de l’últim mig segle. És el resultat de dècades de treball de Martín en diversos mitjans, entre els quals destaquen les fotografies publicades en el diari El País, de la redacció fundacional del qual va formar part.

La mostra, que es podrà visitar fins el 26 de gener, forma part de l’acord de col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament de Gandia.

A l’exposició es poden veure fotografies a escriptors, polítics, artistes, actrius, filòsofs, músics… una mostra que s’ha ampliat per a l’exposició de Gandia i València amb personalitats de la societat, la política, la ciència i la cultura valencianes, com són Carmen Calvo, Ana Lluch, Miquel Navarro, Francis Montesinos, Joan Genovés, Josep Piera, la Rectora de la UV, Mª Vicenta Mestre, o la Ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant.