Select Page

L’INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA CONCEDEIX UNA SUBVENCIÓ DE MÉS DE 11.000 EUROS AL FESTIVAL POLISÒNIC 

Dins de la línia d’ajudes a festivals de música que convoca l’Institut Valencià de Cultura (IVC), organisme dependent de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana, aquesta entitat ha resolt concedir al Polisònic una subvenció per valor de 11.229 euros, per la celebració de la 31a edició del festival, que va tindre lloc el passat estiu al jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós.

L’ajuda, publicada en el DOGV del dia 2 de novembre, suposa el reconeixement del Polisònic com un dels esdeveniments musicals amb una trajectòria consolidada dins del conjunt dels festivals importants de la Comunitat Valenciana.  

Nahuel González, regidor de Cultura, ha manifestat que “la quantitat econòmica concedida al Polisònic per part de l’IVC és la plasmació de la solvència del festival, ja que els 11.229 euros és una xifra significativament superior a la concedida altres anys”. Així mateix, ha volgut destacar que “a més de la qualitat contrastada del Polisònic, l’ajuda rebuda suposa que el festival continua sent, un any més, un projecte econòmicament sanejat, inclús en aquests temps on fer cultura és complicat”.