Select Page
  • Des del 16 de juliol al 19 d’agost s’han projectat un total de 18 pel·lícules, 22 sessions de cinema que han recorregut les principals places de 10 districtes de Gandia.
  • L’èxit d’aquesta iniciativa gratuïta promoguda pels departaments de Participació Ciutadana i Cultura de l’Ajuntament de Gandia és gràcies a la programació de films de qualitat, amb diversitat de gèneres, públics i contingut social. A més a més, s’hi ha garantit les mesures de seguretat sanitària front la Covid-19, amb separació i desinfecció de cadires i taules. 
  • La iniciativa també tenia un caire solidari amb la recollida d’aliments no peribles per a Cáritas Gandia.

Gandia, a 21 d’agost de 2020.- El #CinemaSolidaridEstiu a Gandia va finalitzar dimecres passat amb èxit de participació. No en va, un total de 1.547 persones han assistit a la projecció de les pel·lícules del cicle.

L’èxit d’aquesta iniciativa gratuïta promoguda pels departaments de Participació Ciutadana i Cultura de l’Ajuntament de Gandia és gràcies a la programació de films de qualitat, amb diversitat de gèneres, públics i contingut social. A més a més, s’han garantit les mesures de seguretat sanitària front la Covid-19, amb separació i desinfecció de cadires i taules. 

Des del 16 de juliol al 19 d’agost s’han projectat un total de 18 pel·lícules que s’han pogut veure als diferents barris de la ciutat.

Han estat un total de 22 sessions de cinema que han recorregut les principals places de 10 districtes de Gandia.

Encara que l’accés a les projeccions ha estat gratuït, la iniciativa ha tingut un caire solidari i en aquest sentit, s’hi ha recollit donacions d’aliments no peribles que es destinen a Cáritas Gandia.

“Per a l’Ajuntament de Gandia és molt important, perquè significa l’apropament de la cultura als barris i, en aquest sentit, tot i les restriccions de seguretat que hem aplicat, la ciutadania ha respost molt bé. A més a més, la gent ha sigut solidària… Anem a continuar treballant la cultura als barris”, ha assegurat el regidor delegat de Cultura, Nahuel González

Per la seua banda, el director general de Polítiques amb la Ciutadania, Juanjo Giner, ha destacat el repte i la importància que ha suposat “consolidar el circuit de cinema als barris, amb totes les mesures de seguretat per tal de tenir cura del nostre veïnat. Des de Participació Ciutadana volem agrair la fantàstica resposta de la ciutadania”