Select Page

La “Mostra d’Orgull Gandia Curtmetratges LGTBI”, MOGA- organitzada per l’associació cultural Poliqroma amb l’estreta col·laboració de les regidories de Cultura i Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusive, se celebrarà el dia 25 de setembre en el Teatre Serrano a les 20h amb entrada gratuïta.

La pandèmia de la COVID-19 ha impedit que se celebrara el MOGA el mes de juny, tal com estava previst coincidint amb l’Orgull LGTBI. 

Es projectaran nou curtmetratges que reflecteixen diferents realitats sota la temàtica LGTBI, amb històries que transmeten missatges que defensen la igualtat entre totes les persones. Els curtmetratges seleccionats conten històries exemplars, de superació, de reconciliació i d’acceptació.

Amb esta Mostra, l’associació cultural Poliqroma pretén continuar lluitant contra qualsevol tipus de discriminació per orientació sexual o identitat de gènere.

La celebració de la MOGA 2020 inaugura així la temporada del Teatre Serrano, la programació de la qual es presentarà demà dijous. “Com a regidor de Cultura és un plaer iniciar la temporada del Teatre Serrano, tan històrica, marcada per la Covid-19, amb la MOGA i que demostra la capacitat que tenen col·lectius com Poliqroma, amb la col·laboració del departament de Diversitat, de vincular la cultura a temàtiques socials. I, en aquest cas, l’aposta també pels nous artistes i directors, que necesiten d’esdeveniments com la MOGA o el MOSTRA’t per a donar conèixer i reivindicar el seu treball. La defensa de la diversitat com a transfons en un moment que el col·lectiu lgtbi està patint regressions en drets i on cal reivindicar la igualtat en tots els àmbits, també la cultura”, ha expressat el regidor de Cultura.

La mostra ha estat presentada per el regidor de Cultura així com la regidora delegada d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Juana