Select Page

El Teatre Serrano torna a programar espectacles presencials a este espai cultural de Gandia. Sota el lema “Tornem. Fem Cultura”, els espectacles es faran seguint un Pla de Contingència amb el qual, l’aforament serà de 304 places en la sala A, deixant un espai lliure entre butaques. En el cas de la sala B, hi hauran disponibles 84 places (també amb una butaca lliure). L’aforament real de les sales és de 602 persones (A) i 169 (B), es a dir, que obrim al 50% aproximadament.

L’Ajuntament de Gandia aposta per continuar programant cultura i per donar suport als artistes. El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ha presentat la programación acompanyat del director del Teatre Serrano, Joan Fuster.

 El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ha presentat la programación acompanyat del director del Teatre Serrano, Joan Fuster.

González, ha senyalat: “Ni en els moments més durs de la crisi sanitària hem deixat de programar i apostar per la cultura, i molt menys ara que tornem a obrir les portes dels espais culturals (ara el Teatre Serrano), per això ja tenim preparada la programació del proper trimestre per al Teatre”.

Així, es representaran fins a 13 obres de teatre des del 2 d’octubre fins el 31 de desembre.

A més a més, el CINE POT tornarà tots els dimarts en sessions de 19 i 20.30 h des del 13 d’octubre fins el 29 de desembre.

Hi haurà Cinema en valencià: 21 octubre, 18 novembre i 16 desembre.

Així com actuacions musicals a càrrec d’entitats locals.

Les entrades es poden comprar a instanticket.es i a la Casa de Cultura, així com 1 hora abans de l’actuació, si encara resten entrades a la venda.

PROGRAMACIÓ

Divendres 2 octubre; 22.30 h

Santi Millán i Javi Sancho: #Lodelarisa (monòleg previst per a la Fira)

Els monologuistes Santi Millán i Javi Sancho arriben al teatre per a presentar “Lodelarisa”, un espectacle de monòlegs per a traure uns riures al públic amb temes totalment delirants i surrealistes.

També presentaran les seues pors sobre l’escenari i faran reflexionar als espectadors sobre temes de la vida quotidiana.

duració: 80 minuts

Diumenge 4 octubre; 20.30 h.

Yllana: The Opera Locos (ajornat Covid)

Cinc cantants d’Opera són els protagonistes d’un espectacle còmic-operístic, de projecció internacional i pensat per a tots els públics, basat en els grans éxits de l’Opera, que es fusionen amb altres estils musicals d’una forma original i divertida, i amanit amb la comèdia gestual i el clown de la companyia d’humor gestual Yllana que ha creat espectacles de èxit internacional similars com “Pagagnini”.

https://www.youtube.com/watch?v=ys9UDuyL1Hc&feature=youtu.be

The Opera Locos aconsegueix crear una experiència nova i diferent a l’hora experimentar l’Opera i sobretot, la d’acostar-la al gran públic d’una manera fresca, original i divertida.

Divendres 16 octubre; 20.30 h

Teatro Clásico de Sevilla: Romeo y Julieta (Platea)

Espectacle dirigit i adaptat per Alfonso Zurro.

Romeo i Julieta de William Shakespeare, és per a molts una obra perfecta, una icona, i un clàssic de la literatura mundial.

És una història d’amor que es cou en la marmita de l’odi. Un odi que enfronta a famílies, pobles, nacions o ideologies, i que impedeix que prosperen els sentiments més purs entre dos joves.

Com pot germinar l’amor entre joves de bàndols oposats en aqueix pantà on habita el rancor? Què poden fer ells per a escapar d’aqueix pantà? Les arenes movedisses de la tragèdia els tenen atrapats i encara que pretenguen fugir, la destinació juga amb les cartes marcades.

https://vimeo.com/372414076

Coneixem aquests odis, venjances, guerres, enfrontaments que semblen consolidats en la nit dels temps.

La proposta teatral s’assentisca des d’aqueix perill, aqueix sentiment que podreix i destrossa els llaços de convivència, i com s’enfronten Romeo i Julieta a aqueixa devastació

Divendres 23 octubre; 20.30 h

Losdedae: Juana (ajornat Covid)

Cultura Gandia

Hi ha un temps humà i un temps salvatge. Travessant els boscos del temps trobem a una dona, a moltes dones, amb la pell, la veu i el rostre d’Aitana Sánchez-Gijón, que es pregunta incessantment si hi ha una destinació femenina en la terra.

D’aqueix pensament, de ser en si mateixa la sang de la naturalesa, la dona contenidora d’altres Juanas, naix el detonant que ens porta pel seu periple a través de la veritat inventada, però no per això menys viscuda.

Juana torna a donar a llum enmig d’una multitud embogida, a reviure l’interrogatori de l’inquisidor que la va cremar en la foguera, torna a afonar les seues mans en el cor de Felipe el Hermoso, torna a estimar en silenci a la virreina, a enviar cartes d’amor a un marit l’últim anhel del qual és que bese els seus llavis freds i inerts.

Els cicles del món, els cicles de la dona, la pell davall de la pell;  tot això és Juana, una producció de Losdedae

Aitana Sánchez-Gijón encapçala un repartiment compost per Chevi Muraday, Alberto Velasco, Carlos Beluga i Maximiliano Sanford; amb direcció i coreografia del propi Muraday.

Un espectacle que arranca de les profunditats de la terra els cossos de fortes dones que van lluitar, i lluiten, per defensar els seus desitjos de realització. 

ESPECTACLES PER A NOVEMBRE I DESEMBRE

Divendres 6 novembre; 20.30 h

Guillem Albà: Calma (Platea)

Divendres 13 novembre; 20.30 h

Verónica Forqué: Las cosas que sé que son verdad (Platea)

Divendres 4 desembre; 20.30 h

L’Horta Teatre: Família normal

Divendres 18 desembre; 20.30 h

Albena Teatre: Waterloo

NADAL TEATRAL

Dissabte 26 desembre; 18 i 19.30 h

L’Horta Teatre: Horta

Diumenge 27 desembre; 19 h

Teatro Gorakada: El viaje de Ulises

Dilluns 28 desembre; 19 h

UpArte: Aúreo (Platea)

Dimarts 29 desembre; 19 h

Teatro Negro de Praga: Alicia en el pais de las maravillas

Dimecres 30 desembre; 19 h

Compañía Lucas Escobedo-Sala Escalante: Yolo

CINE POT

Tots els dimarts en sessions de 19 i 20.30 h des del 13 d’octubre fins el 29 de

desembre

Cinema en valencià: 21 octubre, 18 novembre i 16 desembre